Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkinuli i stup semafora

U stravičnoj nesreći poginulo 3 mladih, dijelovi automobila letjeli na sve strane!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strašna nesreća, u kojoj je živote izgubilo troje mladih ljudi, dogodila se noćas oko 2:15 sati u Novom Sadu.

Na križanju Bulevara oslobođenje i Bulevara Cara Lazara u Novom Sadu život je izgubilo troje mladih ljudi, piše srpski Press. U stravičnoj nesreći je teško ozlijeđena još jedna osoba koja je s višestrukim prijelomima odvezena u bolnicu.

Nastradali su se nalazili u automobilu Golf, koji se kretao Bulevarom Cara Lazara, dok je 21-godišnji vozač Audija išao sa Mosta slobode k Bulevaru oslobođenja, piše Kurir.

Neslužbeno se doznaje kako je vozač Audija imao 1,1 promila alkohola u krvi te je vozio brzinom od 160 kilometara na sat.

Udarac je bio toliko strašan da je Golf otkinuo stup semafora, a dijelovi automobila su bili razbacani na sve strane.

'Ovo u svom životu nisam vidio. Jedna djevojka je ispala, dok je suvozač ostao na svom mjestu, a druga devojka koja je sjedila iza našla se u prtljažniku', izjavio je mladić koji je svjedočio trenutku nesreće.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na A3 teško ozlijeđena žena Policija objavila detalje teške nesreće na autocesti: Udario u automobil i sletio s ceste Slađana Ivić Svijeće za poginulu djevojčicu Mještani su upozoravali na opasnu prometnicu na kojoj je stradalo dijete: "Žalili smo se, ljutili, ali to su veći interesi"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene