Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teški više od jedne tone

U stanu poštara pronašli 40 tisuća nedostavljenih pisama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Depresivan poštar alkoholičar iz New Yorka je optužen za neisporuku više od tone poštanskih pošiljaka tijekom proteklih deset godina.

Joseph Brucato, 67-godišnji vijetnamski ratni veteran, uhićen je u srijedu nakon što je njegov kolega poštar uočio mnoštvo pisama i paketa u njegovom osobnom automobilu koji nije predviđen za dostavljanje pošte.

Brucato je nakon toga priznao kako je sakrio mnogo pisama u svoj ormarić na poslu, kao i u svoj stan u Brooklynu, u kojem živi sa suprugom i djetetom. Nakon što su istražitelji ušli u stan, šokirali su se viđenim.

Pročitajte i ovo New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama Dragan Kovačević Afera odijela Sud odbio prijedlog obrane Dragana Kovačevića, Uskok: "To je pokušaj odugovlačenja"

Dočekala ih je hrpa neisporučenih pošiljki. Izbrojali su više od 40 tisuća pisama, od kojih su neki datirali iz 2005. godine. A njihova ukupna težina iznosila je 1,1 tonu. Istražiteljima je trebalo pet sati da odnesu poštu iz stana.

Poštar se šokirao kada je otvorio sandučić i ugledao što je strpano unutra!

Prema sudskoj dokumentaciji, Brucato je zaposlen kao poštar 2001. godine i posao mu je bio raznošenje pošte u istoj ruti po Brooklynu tijekom 11 godina.

Tijekom razgovora s policijom, poštar je priznao kako nekim danima, zbog različitih osobnih problema, nije raznosio poštu na svojoj trasi. Odvjetnik koji ga brani u ovom slučaju za njega tvrdi kako pati od depresije i ovisnosti o alkoholu.

Sudac ga je pustio da se brani sa slobode no zabranio mu je konzumiranje alkohola. Trenutno je suspendiran od obavljanja svog posla, ne prima plaću, a ukoliko mu se dokaže krivnja mogao bi dobiti zatvorsku kaznu u trajanju i do pet godina.

Poštanski ured New Yorka je objavio priopćenje u kojem tvrdi kako će dati sve od sebe da nedostavljenih 40 tisuća pisama nađe put do adresa na koje su upućeni.

Brucato nije prvi poštar iz New Yorka koji je uhvaćen u neobavljanju svoj dužnosti.

Podsjećamo, u ožujku ove godine 24-godišnji Patrick Paskett iz Long Islanda je uhićen za nedostavljanje viđe od tisuću pisama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene