Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obračun sa svim strukturama

Srbija: U tijeku AKCIJA GROM palo oko 250 dilera!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo u Beogradu pronađeno je 26 lokacija s drogom i vagama za mjerenje.

U petak ujutro u cijeloj Srbiji počeo je 'Grom', koordinirana akcija službi sigurnosti i policije u kojoj se privode pripadnici organiziranih kriminalnih skupina koje se bave distribucijom droge.

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo"

Zloglasna droga stigla u susjedstvo: 'Krokodil' i na ulicama Srbije

Akcija će trajati do kraja dana, a prema pisanju srpskih medija uhićeno je oko 250 dilera. Akter javlja da je policija u Srbiji pretresla preko 900 različitih objekata, a samo u Beogradu je pronađeno 26 lokacija s drogom i vagama za mjerenje

 'To je dokaz da je riječ o trgovcima narkoticima, a ne samo korisnicima. U jednom stanu u Novom Sadu pronađeno je pet kilograma heroina, a u cijeloj akciji zapljenjeno je toliko oružja da bi se mogla naoružati čitava vojska', rekao je Aleksandar Vučić, prvi podpredsjednik Vlade Srbije.

 Nadležni za 'Grom' u Srbiji su medijima izjavili kako će se u akciji obračunati sa svim narko-strukturama u zemlji, a prije svega s dilerima koji drže navijačke skupine. Uhapšeni su tako i neki članovi navijačkih skupina, ali i ekstremisti.

Akcija je počela rano ujutro u petak i već u rano poslijepodne policija i ostale institucije objavile su prve rezulate, obzirom da se očekuje još uhićenja pored ovih gotovo 250.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene