Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ucjenjuju i više puta

Drama kod susjeda: Otimaju pse s pedigreom pa traže otkupninu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Srbiji bez milosti kradu pse s pedigreom. Kradljivci vlasnike ucjenjuju i traže otkupninu.

Iste pse s pedigreom u Srbiji kradljivci ukradu i po nekoliko puta, onda od vlasnika za njih traže otkupninu, piše Telegraf.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

Nedavno je skupina otmičara u Aleksincu i Vranju krala čistokrvne ljubimce, a zatim od njihovih vlasnika tražila novac. Otmičari prvo prate vlasnike, a onda im, koristeći trenutak nepažnje, otimaju pse
i mačke.

'Čovjeku su ukrali azijskog ovčara, čiji se štenci prodaju po cijeni od 200 eura (oko 1.500 kuna)'.

Kujica okotila zelene štence!

Potom su ga kontaktirali i tražili 1.000 dinara za njegovo vraćanje. Muškarac je, naravno, platio, pa mu je pas vraćen. Međutim, kad su otmičari shvatili da je čovek voljan platiti koliko god traže, ponovo su mu ukrali psa i tražili više novca, ispričao je izvor.

Vlasnik je slučaj prijavio, ali u policiji  su mu navodno rekli kako imaju mnogo drugih slučajeva  kojima se bave te da za ovo nemaju vremena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene