Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pet teško ozlijeđenih

U Slovačkoj se srušio most, poginule tri osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Most u izgradnji u blizini slovačkog sela Kurimany srušio se u petak pri čemu su poginule tri osobe, rekao je glasnogovornik vatrogasne službe i službe civilne zaštite u regiji Prešov Peter Kovalik.

Još petero ljudi navodno je zadobilo teške ozljede, a osam lakše. Spasilački timovi došli su na mjesto nesreće, kao i ministrica zdravstva Zuzana Zvolenska i ministar unutarnjih poslova Robert Kalinak.

Pročitajte i ovo Hrvatski sabor i Europski parlament izbori 9. lipnja Ovo je goruće pitanje Europske Unije, a hrvatski kandidati za europski parlament slažu se oko jednog pitanja Europski izbori - 2 Drugačija mišljenja Ovo je jedna je od gorućih tema u Europskoj uniji: Pogledajte što na nju kažu hrvatski političari

>> Sandy je bila jača: Otkazan tradicionalni maraton u New Yorku

"Premijer Robert Fico u kontaktu je s ministrom unutarnjih poslova i ministarstvom prometa.. On će zatražiti detaljnu istragu slučaja", kazala je premijerova glasnogovornica Beatrice Hudakova.

Cestovni most u blizini sela Kurimany "srušio se zajedno s timom koji je radio na njegovoj izgradnji", rekao je jedan dužnosnik za agenciju TASR.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene