Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rođen 1996. godine

U Sarajevu ubijen Riječanin: Tri osobe pretukle ga nasmrt bejzbol palicama?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sarajevska policija potvrdila je u utorak kako je u tom gradu ubijen Mladen Ambrožić, rođen 1996. u Rijeci kojega su navodno tri osobe nasmrt pretukle bejzbol palicama.

Iz MUP-a Sarajevske županije naveli su kako je policija u ponedjeljak navečer dobila informaciju da su tri osobe napale i pretukle jednog muškarca u naselju Hrasno.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

Policijska ophodnja koja je upućena zatekla je samo oštećeni automobil Golf V i tragove krvi, a tek naknadno je od dispečera hitne pomoći primiljena obavjest da se u obližnjem stanu nalazi muškarac s ozljedama glave i leđa koji je preminuo oko ponoći.

Županijski je tužitelj naložio obukciju tijela, a policajci tragaju za počinitejima ubojstva, priopćila je policija.

Prema policijskoj evidenciji Ambrožić je imao prijavljeno prebivalište u Sarajevu, no nema preciznih podataka čime se tamo bavio.

Sarajevski portal Source.ba objavio je presliku evidencije MUP-a KS u kojoj stoji kako je osoba po imenu Mladen Ambrožić bila povremeno angažirana na poslovima održavanja u Policijskoj upravi Centar. Također se navodi da je bio metom napada zaštitara koji su bili angažirani na osiguranju nogometne utakmice između "Željezničara" i "Sarajeva" odigrane u listopadu 2015. na stadionu Grbavica.

Ambrožić je zbog zbog tog napada podnio kaznenu prijavu protiv zaštitara zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja tjelesnih ozljeda. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene