453236
453236
453236
453236
453236

U Sarajevu ubijen Riječanin: Tri osobe pretukle ga nasmrt bejzbol palicama?

  • , 11.10.2016., 21:54
  • Autor:
  • komentara

Sarajevska policija potvrdila je u utorak kako je u tom gradu ubijen Mladen Ambrožić, rođen 1996. u Rijeci kojega su navodno tri osobe nasmrt pretukle bejzbol palicama.

 
 
 
 
Policija BiH (Hrvoje Jelavic/PIXSELL)
Policija BiH (Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Iz MUP-a Sarajevske županije naveli su kako je policija u ponedjeljak navečer dobila informaciju da su tri osobe napale i pretukle jednog muškarca u naselju Hrasno.

Policijska ophodnja koja je upućena zatekla je samo oštećeni automobil Golf V i tragove krvi, a tek naknadno je od dispečera hitne pomoći primiljena obavjest da se u obližnjem stanu nalazi muškarac s ozljedama glave i leđa koji je preminuo oko ponoći.

Županijski je tužitelj naložio obukciju tijela, a policajci tragaju za počinitejima ubojstva, priopćila je policija.

Prema policijskoj evidenciji Ambrožić je imao prijavljeno prebivalište u Sarajevu, no nema preciznih podataka čime se tamo bavio.

Sarajevski portal Source.ba objavio je presliku evidencije MUP-a KS u kojoj stoji kako je osoba po imenu Mladen Ambrožić bila povremeno angažirana na poslovima održavanja u Policijskoj upravi Centar. Također se navodi da je bio metom napada zaštitara koji su bili angažirani na osiguranju nogometne utakmice između "Željezničara" i "Sarajeva" odigrane u listopadu 2015. na stadionu Grbavica.

Ambrožić je zbog zbog tog napada podnio kaznenu prijavu protiv zaštitara zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja tjelesnih ozljeda. (Hina)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se