Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U sjedištu agencije Aquitalija

U Rimu otkrivena nova paket-bomba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Paket-bomba otkrivena je u četvrtak u Rimu u sjedištu jedne agencije Equitalije, javnog poduzeća koje prikuplja novčane obveze prema državi, u kojem je prošlog tjedna već eksplodirala slična naprava, objavili su talijanski mediji.

Tlijanski mediji objavili su da je danas u Rimu u sjedištu jedne agencije Equitalije, u kojem je prošlog tjedna već eksplodirala slična naprava, otkrivena nova paket-bomba.

Pročitajte i ovo Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Paket je predan policijskim stručnjacima koji su potvrdili da je u njemu eksplozivna naprava.

'Pozvali su nas jutros nakon otkrića sumnjivog paketa. Paket je još u obradi, a zasad možemo reći da je iz njega iscurilo malo tamnog praha', priopćila je policija.

U petak je u sjedištu Equitalije eksplodirala slična paket bomba, pri čemu je ranjen predsjednik uprave tvrtke, a odgovornost za napad preuzeli su talijanski anarhisti iz FAI (Federazione Anarchica Informale), koji slične napade izvode već godinama. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene