Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija uhitila počinitelja

UBOJSTVO KOJE JE ZGROZILO SVIJET Ubijeni u prijenosu UŽIVO

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvoje američkih televizijskih novinara ubijeno je u srijedu ujutro u Virginiji dok su snimali intervju u mjesnom trgovačkom centru, objavila je njihova televizijska kuća.

Kako doznaju lokalni mediji, muškarac osumnjičen za dvostruko ubojstvo u live prijenosu, navodno je pucao na sebe, piše FoxNews.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Nakon dugotrajne potjere za počiniteljem za kojeg se vjeruje da je bivši zaposlenik lokalne televizije, policija je na autocesti presrela automobil kojim je bježao. Muškarac je nakon konfrontacije s policijom posegnuo za oružjem i pucao u sebe.

Rano jutros oko 6.45 sati po lokalnom vremenu dogodila se pucnjava u Moneti, u američkoj saveznoj državi Virginija, izvijestila je policija. Dodaju da su tri osobe stradale međutim ne navode pojedinosti ozlijeda, javlja WWLP.

Svjetski pak mediji javljaju da je u pucnjavi, prilikom live prijenosa, smrtno stradala 24- godišnja novinarka WDBJ7 televizije, Alison Parker te nezin kolega snimatelj, 27-godišnji Adam Ward.

 

Sugovornica, Vicki Gardner, upucana je u leđa. Pružena joj je liječnička pomoć, te se trenutno nalazi na operaciji.

Guverner Virginije, Terry McAuliffe kazao je policija u potrezi za ubojicom, te dodao da se najvjerojatnije radi o nezadovoljnom bivšem zaposleniku lokalne TV postaje, prenosi Reuters.

Lokalne postaje javljaju kako se osumnjičeni nalazi u automobilu kojeg lovi policija.

 

Kako prenose mediji, riječ je o bivšem zaposleniku TV postaje, 41-godišnjem Vesteru Leeu Flanaganu, poznatijem u eteru kao Bryce Williams koji je napustio TV postaju 2013. godine, a s obzirom na informacije na njegovom profilu na LinkedIn-u, trenutno je nezaposlen.

A prema neslužbenim izvorima Flanagan je navodno bivši dečko jedne od žrtvi, najvjerojatnije novinarke Parker.

 

 

Novi rasni nemiri u St. Louisu nakon što je policija ubila afroamerikanca

Lokalna televizijska postaja WDBJ7 izvijestila je da je se pucnjava dogodila tijekom snimanja za njihov televizijski program uživo. Mirror izvještava kako su ubijeni snimatelj i novinarka tijekom javljanja uživo.

Objavljena je i snimka na kojoj se vidi kako 24-godišnja novinarka Alison Parker razgovra sa sugovornicom o turizmu. Snimao ih je kamerman Adam Ward koji je također stradao u pucnjavi. Kamerom je snimljen i napadač.

 

Incident se dogodio u 6.45 sati ujutro po mjesnom vremenu u okrugu Bedford. Parker i Ward snimali su intervju za jutarnje vijesti u trgovačkom centru Bridgewater Plaza.

"Ne znamo motiv, ne znamo tko je ubojica", rekao je glavni direktor postaje Jeff Marks. (Hina(M.G)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene