Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uglavnom djeca od 8 fo 16 godina

U prevrtanju broda u Sijera Leoneu 70 poginulih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je 70 osoba, većinom djece na povratku sa školskih praznika, poginulo kada se pred obalom Sijera Leoneu snažnoj oluji prevrnuo brod sa 150 putnika, priopćila je policija.

'Većina poginulih su djeca od osam do šesnaest godina starosti', rekao je agenciji Reuetrs Sam Bangura, viši dužnosnik policije, i dodao da je policija našla 24 preživjela u nesreći koja se dogodila u utorak.

Pročitajte i ovo Australska obala - ilustracija Velika tragedija Četiri člana obitelji utopila se u Australiji: Sumnja se da je kobna bila jaka morska struja Veles Pašnik sa svojom obitelji Strašna tragedija Dječak prilikom vađenja mliječnog zuba pao u komu i nakon mjesec dana preminuo: Roditelji od liječnika traže samo jedno

Bangura je rekao da policija još uvijek traga za preživjelima u nesreći koja se dogodila u blizini predgrađa prijestolnice Freetown a prouzročena je kvarom motora usred snažne oluje.

Jedan od preživjelih je rekao da su većina stradalih djeca koja su vraćala iz grada Waterlooa udaljenog 12 kilometara od prijestolnice gdje su provela školske praznike. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene