Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekinuta potraga

U poplavljenom kineskom rudniku 14 poginulih i 24 nestala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U poplavljenom rudniku se nalazilo 153 rudara. 115 ih je spašeno, 14 je umrlo, a 24 su još uvijek nestala.

Četrnaest mrtvih tijela rudara pronađeno je nakon poplave u rudniku na sjeveru Kine, objavile su u četvrtak spasilačke službe, koje su zbog sigurnosnih razloga morale prekinuti daljnje potrage za preostalih 24 rudara, koji se još uvijek nalaze na popisu nestalih. Poplavljeni rudnik Wangjialing u pokrajini Shanxi bio je poprište pravog čuda u ponedjeljak kada je tamo spašeno 115 rudara koji su u njemu bili zatočeni više od tjedan dana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strava u Poljskoj Tragedija u rudniku: Puknuće cijevi usmrtilo četvero ljudi Rudnik u Kazahstanu u kojem se dogodio požar Radnici evakuirani Užas u rudniku: U požaru poginula najmanje 21 osoba, za mnogima se još traga

Pokušaje da se iz rudnika ispumpa još vode spriječavaju preuski podzemni tuneli u koje se ne mogu uvesti velike pumpe. U četvrtak je odlučeno da se prekine potraga za preostalim rudarima, zbog sigurnosnih razloga a i sve manjih nada da su živi. U rudniku Wangjialing u Xiangningu, u sjevernoj pokrajini Shanxi, bila su 153 rudara kada je prije više od tjedan dana poplavljen. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene