Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gole noge

Gdje biste vi bacili pogled u ovoj POMALO NEZGODNOJ situaciji?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Komad odjeće su prvi skinuli putnici u New Yorku 2001. godine, a danas se događaj pretvorio u globalni dan bez hlača. Polugli putnici u nedjelju su potovali Meksikom, Londonom, Buenos Airesom...

Meksikanci su u ponedjeljak skinuli hlače i na vožnju metroom krenuli u gaćama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potpuno je ignorirali Kao "pored turskog groblja": Zapela u vratima podzemne, a prolaznici ni da se osvrnu Slika nije dostupna Trebat će milijarde za dovršetak Izgradili tunel vrijedan 180 milijuna dolara koji ne vodi nikuda!

Neki su stigli bez hlača, neki su ih skidali tijekom vožnje, a svi su nailazili na smijeh, ali i neodobravanje.


'Radimo to kako bi se makli od naše svakodnevne stvarnosti u gradu kao što je ovaj', rekao je organizator događaja Adrian Pacheco i dodao da je riječ o masovnoj šali.

Jedna od sudionica, Liliana Mares, rekla je kako ih neki gledaju s gađenjem ili ih uopće ne žele pogledati jer ne odobravaju njihov potez, dok se drugi smiju i fotografiraju s njima.

VIDEO Putnici u podzemnoj masovno skidali hlače

Vožnja bez hlača svoju premijeru imala je 2001. godine u New Yorku, a do danas se pretvorila u godišnji globalni događaj. U Meksiko Cityju organizirana je isključivo putem društvenih mreža. a organizatori priznaju da je odaziv (oko 800 polugolih sudionika) bio manji nego ikada.

Naravno, i New York su u nedjelju preplavili putnici bez hlača kojima je cilj zadržati ozbiljno lice u neozbiljnoj situaciji. Slično je bilo i u Londonu, Buenos Airesu...

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene