Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zovu ga Pit Bul

U Podgorici uhićen mogući ubojica brata vođe Zemunskog klana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Podgorici je uhićen osumnjičenik za ubojstvo Nikole Bojovića, brata vođe Zemunskog klana Luke Bojovića.

Nakon višetjedne suradnje policija Srbije i Crne Gore, u naselju Tološi u Podgorici uhićen je osumnjičenik za kojeg se vjeruje da je direktni izvršitelj ubojstva Nikole Bojovića, brata vođe Zemunskog klana Luke Bojovića, izvijestila je agencija Tanjug, kojoj je ovu informaciju potvrdio direktor srbijanske policije Milorad Veljović.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

On nije htio potvrditi identitet uhićenog, no crnogorska državna televizija RTCG javlja da je riječ o 33-godišnjem Saši Cvetanoviću zvanom Pit Bul. Za njim je bila raspisana međunarodna tjeralica zbog teške krađe.

>> Uhićen ubojica Nikole Bojovića?

Veljović je rekao da se današnjim uhićenjem rješava i ubojstvo još jednog viđenijeg srbijanskog kriminalca Miloša Vidakovića, ali i moguće druge likvidacije koje su se posljednjih mjeseci i godina događale u Srbiji i Crnoj Gori.

Detaljnije bi informacije službeno trebale biti objavljene početkom sljedećeg tjedna.

Nikola Bojović je ubijen 29. travnja u središtu Beograda prilikom izlaska iz jedne pekare u Ulici carice Milice. Na njega je ispaljen veći broj hitaca iz vatrenog oružja.

Za umiješanost u njegovu likvidaciju prije mjesec su dana u Budvi uhićeni Slobodan Šaranović i Ratko Koljenšić, za koje je Srbija podnijela zahtjev za izručenje.

Tanjug javlja da je navodni motiv za Nikolino ubojstvo osveta njegovom bratu Luki za kojega srbijansko tužiteljstvo tvrdi da je stao na čelo Zemunskog klana nakon likvidacije Dušana Spasojevića i Mileta Lukovića 2003. godine. Luka Bojović je trenutno u ekstradicijskom pritvoru u Španjolskoj gdje čeka izručenje Srbiji zbog više ubojstava i pokušaja ubojstava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene