Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BEA objavila

U petak novo izvješće o padu zrakoplova na letu Rio-Pariz

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski ured za istrage i analize najavio je da će u petak objaviti novo izvješće o točnim okolnostima pada zrakoplova Air France AF447 Rio-Pariz koji se srušio u lipnju 2009. u blizini brazilskih obala, pri čemu je poginulo 228 ljudi.

Treće izvješće sadržavat će prve rezultate analize i nove činjenice nakon obrade podataka crnih kutija koje su izvađene početkom svibnja, gotovo dvije godine od nesreće, precizira BEA, zadužena za tehničku istragu te nesreće.

Analize crnih kutija su omogućile rekonstrukciju posljednjih trenutaka leta, ali točni uzroci nesreće zrakoplova Airbus A330 Air Francea još nisu poznati.

Do sada su istražitelji utvrdili da je jedan od uzroka katastrofe kvar na brzinomjerima, ali smatraju da njihovo nefunkcioniranje ne objašnjava pad zrakoplova. (Hina)

Pročitajte i ovo Pad zrakoplova u Nashvilleu Tragedija u Nashvilleu Avion pao na autocestu pa eksplodirao: "Poginulo je pet osoba, sreća što nije udario u zgradu" Mjesto pada ruskog zrakoplova - 2 Što je prevozio? VIDEO Misteriozni pad vojnog aviona: "Nisu pronašli druga tijela"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene