Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrde srpski mediji

U Panami ubijen vođa crnogorskog kriminalnog klana Radoje Zvicer?

Zločini, ilustracija - 1
Zločini, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr
U petak navečer u Panami je ubijen crnogorski kriminalac i vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, doznaju srpski mediji.

Službeni podaci o ubojstvu vođe kavačkog klana Radoja Zvicera koji je likvidiran u petak navečer u Panami još nisu dostupni, no srpski mediji navode kako imaju neformalnu potvrdu o tom događaju.

Kavački klan dovodi se u vezu s međunarodnom trgovinom narkoticima te ubojstvima, a Zvicera su pokušali ubiti i pretprošle godine dok je džogirao blizu svog stana u Kijevu, navodi Blic, koji je prvi objavio vijest o ubojstvu vođe kriminalnog klana u Panami.

Crnogorska policija godinu dana tražila je Zvicera kako bi ga saslušala u više istraga o ubojstvima koja su se dogodila u ratu kotorskih klanova. No, ni za jedan od tih zločina ne terete ga službeno.

Pročitajte i ovo Očevid ubojstva na Pagu - 8 Duge cijevi na ulicama Zadra Odvjetnik ubojice sa Zrća se požalio: "Psihički je dosta loše, ima zdravstvenih tegoba..."

Pročitajte i ovo Dragana Banić gušila se u suzama Oglasila se djevojka ubijenog na Zrću: ''Užasno mi je. Bila sam s njim u hitnoj...''

U potrazi za njim crnogorska policija alarmirala je i kolege iz regije. Prema navodima tamošnjih medija, potragu su otežavale očite veze kriminalaca s pripadnicima crnogorskih sigurnosnih službi, kao i činjenica da lako dolaze do dokumenata s lažnim identitetom iz susjednih država, koja koriste za nesmetana putovanja i često mijenjanje lokacija.

Pripadnici kavačkog klana u čestim su sukobima sa škaljarskom mafijom. Upravo jedan od članova škaljara, Goran Vlaović zvani Goro ubijen je u kolovozu ove godine na Zrću.

Zadarska policija za Vlaovićevo ubojstvo osumnjičila je i pritvorila srpskog državljanina Duška Tanaskovića.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene