Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Pakistanu ubijeno 14 djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksploziji bombe postavljene na cesti, danas je na sjeverozapadu Pakistana ubijeno najmanje 14 djece u autobusu koji je prevozio svatove, rekao je dužnosnik vojske.

Sve su žrtve bila djeca koja su bila dio svatova koji su putovali autobusom dolinom Matta kada je bomba detonirana, rekao je agenciji DPA na mjestu napada glasnogovornik vojske koji je tražio da ostane neimenovan. Također je rekao da je ranjeno 13 osoba.

Pročitajte i ovo Aerodrom Nikola Tesla Neugodno iznenađenje VIDEO Evakuacija na beogradskom aerodromu zbog dojave o bombi: Policija stigla na teren, letovi kasnili Engleska policija, ilustracija Uspostavljen kordon Drama u Engleskoj, u tijeku velika evakuacija: "Napustite područje i na vraćajte se"

"Bila je to civilna svadbena povorka koja je prolazila cestom u dolini Matta kada je eksplodirala improvizirana eksplozivna naprava", rekao je dužnosnik agenciji.

On je rekao da vojska istražuje je li bomba detonirana daljinski ili je aktivirana prolaskom autobusa.

Vojska u nestabilnom području Swat na sjeverozapadu Pakistana djeluje od listopada 2007. kako bi eliminirala naoružane islamiste lokalnog radikalnog vjerskog vođe Maulane Fazlullaha koji je zauzeo desetak sela u dolini.

Militanti su od tada poduzeli broje napade, uključujući samoubilačke bombaške napade, protiv vojnih i vladinih ciljeva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene