Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Pakistanu se srušila američka bespilotna letjelica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bespilotna letjelica za koju se sumnja da bi mogla biti američka, srušila se u utorak u planinskom području Pakistana, uz afganistansku granicu, objavio je visoki dužnosnik sigurnosne službe.

Letjelica se srušila kod sela Angoor Adde, nedaleko od granice, u zabitnom planinskom području Južnog Waziristana, uporišta al Qaide i talibana koje je nedavno bilo na meti nekoliko američkih zračnih napada, dodaje taj dužnosnik.

Pročitajte i ovo Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara Slika nije dostupna neviđeni incident Grmoja o padu letjelice: "Na vlasti imamo neozbiljne ljude. Svakome je jasno da Banožić nakon ovoga ne može biti ministar"

"Špijunska bespilotna letjelica, mislimo da je američka, srušila se na pakistanskom teritoriju, ali se nije raspala. Plemenski vođe su je pronašli, a odnijele su je pakistanske sigurnosne snage", dodao je.

"Nije se čula nikakva pucnjava, pa je nemoguće da je srušena", istaknuo je pakistanski dužnosnik.

Pentagon je u utorak objavio da nema informacija o padu američke bespilotne letjelice u Pakistanu o kojoj govore pakistanski izvori.

"Nemamo informacija u svezi s gubitkom letjelice ministarstva obrane", rekao je glasnogovornik Pentagona, pukovnik Mark Wright.

CIA pak nije htjela komentirati izjave visokog dužnosnika pakistanske sigurnosne službe o padu navodno američke bespilotne letjelice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene