Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio predsjednički kandidat

U padu helikoptera poginuo kenijski ministar!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kenijski ministar unutarnje sigurnosti George Saitoti i njegov zamjenik poginuli su u padu policijskog helikoptera u šumi nedaleko glavnog grada Nairobija, objavila je vlada u nedjelju.

Bivši potpredsjednik u mandatu nekadašnjeg predsjednika Daniela Arapa Moia, Saitoti je bio i predsjednički kandidat na izborima sazvanim za ožujak iduće godine. Uzrok pada helikoptera zasad je nepoznat.

Pročitajte i ovo Screenshot Užas i panika Krenuli su na luksuznu večeru, a onda se helikopter počeo vrtjeti i padati: "Umrijet ćemo ovdje!" Nepal, ilustracija (Foto: AFP) Na istoku zemlje U padu helikoptera u Nepalu poginulo sedam ljudi, među njima i ministar turizma

>> Poginuo meksički ministar unutarnjih poslova

Saitoti, bliski suradnik aktualnog predsjednika Mwakia Kibakia, bio je najžešći zagovornik borbe protiv somalijskih militanata iz skupine Šebab i često je obilazio poprišta napada militanata unutar Kenije te prijetio da će ta država na istoku Afrike uništiti Šebab. (Hina)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene