Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške ozljede

PROSLAVA ZAVRŠILA TRAGEDIJOM Pao balkon - poginulo pet studenata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje pet osoba poginulo je u padu balkona sa stambene zgrade u američkom gradu Berkley. Vjeruje se da su poginuli irski studenti koji su u SAD došli raditi preko ljeta.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 5 Ovo morate znati Balkon vam je malen i željeli biste ga nadograditi? Doznajemo što vam je potrebno i kako to učiniti na legalan način Uklonjena nadogradnja balkona u Zagrebu - 1 Vraćen na staro Najpoznatiji zagrebački balkon vraćen u prvobitne gabarite: "Zakon je mreža u kojoj uvijek velike ribe prolaze, a male će se uloviti"

Pet mladih Iraca poginulo je, a najmanje osam osoba je ozlijeđeno kada se srušio balkon rano u utorak u kalifornijskom gradu Berkeley, priopćio je irski ministar vanjskih poslova, javlja Reuters. Pad se dogodio tijekom proslave 21. rođendana jedne od osoba u čijem se stanu srušio balkon, neslužbene su informacije.

Glasnogovornica Berkeleyske policije Jennifer Coats rekla je da su ozlijede preživjelih 'veoma teška i potencijalno životno opasne'. Potvrdila je kako je pet osoba poginulo, ali nije potvrdila njihovu nacionalnost.

PULA Djevojčica (4) pala s četiri metra visokog balkona

'Koliko sam shvatio, četiri osobe su proglašene mrtvima na mjestu događaja, jedna je kasnije preminula u bolnici. Osam ili devet osoba su prevezene u bolnice. Vjeruje se da su većina irski studenti', rekao je irski ministar vanjskih poslova Charlie Flanagan.

Svakog ljeta tisuće irskih studenata putuju u SAD putem viza za privremeni rad
Balkon s balkona višekatnice u blizini San Francisca srušio se nešto prije jedan sat iza ponoći po lokalnom vremenu. Policija istražuje što je uzrokovalo rušenje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene