Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više požara

U ovoj se kući stvari same zapale!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neočekivano samozapaljenje predmeta u kući zabilježeno je u kineskoj provinciji Henan.

Stvari koje se nalaze u kući, od kožnog kauča do metle, kao i osobne stvari poput odjeće odjednom i potpuno neočekivano su se samozapalile, a vatra se potom proširila na ostatak kuće. Međutim, kuća uslijed ovog niza požara nema većih oštećenja.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Kuća stradala u požaru - 2 Sve je progutao plamen Podigli su kredit da bi svojoj deveteročlanoj obitelji osigurali život, a onda je u trenutku sve nestalo: "Suze, užas, noge su se odsjekle"

Wang Shilong, vlasnik kuće, rekao je reporterima kako se od 27. siječnja stvari u kući odjednom same zapale, bez ikakvog objašnjenja, gotovo svaki dan. 30. siječnja, osam takvih nesreća dogodile su se u razdoblju od 20 minuta.

Nakon što su stalno zvali vatrogasce, u kuću su poslani istražitelji koji se bave ispitivanjem mogućih uzroka iznenadnih požara, javlja APTN.

U kuću su postavljene kamere ne bi li snimile nešto sumnjivo. Naposljetku su vlasniku kuće kazali da se vjerojatno radi o jami s bioplinom koja se nalazi u blizini kuće.

'Prema našoj istrazi, bio plin je vjerojatno iscurio kroz pukotine na podu kuće, te se zapalio nakon što je došao u kontakt sa stvarima koje u sebi sadrže fosfor', rekao je Xu Shenping, šef lokalne vatrogasne brigade. Unatoč ovoj pretpostavci, slučaj samozapaljenja se i dalje istražuje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene