Obavijesti Video Pretražite Navigacija
30 kilometara istočno od Manhattana

OZLIJEĐENO 29 OSOBA Teška nesreća u New Yorku, vlak iskočio iz tračnica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prigradski vlak iskočio je iz tračnica u subotu navečer u okolici New Yorka, objavili su policija i željeznica i ozlijeđeno je najmanje 29 osoba.

Na Twitteru je Long Island Rail Road (LIRR), odgovoran za liniju, naveo iskakanje iz tračnica vlaka u New Hyde Parku, lokalitetu u širem njujorškom predgrađu, 30 kilometara istočno od Manhattana.

Pročitajte i ovo Počele su pripreme za dolazak baterijskih vlakova baterijski vlakovi Počele pripreme za dolazak suvremenih vlakova, mogu voziti do 160 kilometara na sat Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi

"Vlak s polaskom u 21.02 sati sa stanice Penn (Manhattan) s predviđenim dolaskom u Huntington u 22.08 sati, otkazan je zbog iskakanja vlaka iz tračnica blizu New Hyde Parka", piše LIRR.

Načelnik okruga Nassau Ed Mangano kazao je na konferenciji za novinare da je 29 osoba primljeno u bolnice s ozljedama od nagnječenja do prijeloma ali da nitko nije životno ugrožen.

U priopćenju njujorškog guvernera Andrewa Cuoma, u kojem se iznose prvi podaci, navodi se da je ozlijeđeno 11 osoba. U vlaku je bilo oko 600 putnika.

Do nove željezničke nesreće dolazi desetak dana nakon što je prigradski vlak izgubio kontrolu na stanici u New Jerseyju pri čemu je jedna osoba poginula a više od 100 ih je ozlijeđeno. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene