Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neprilagođena brzina

Tragedija: U nesreći poginula trojica braće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica rođene braće stari 69, 67 i 65 godina poginuli jučer kada su se 'Opel Astrom' zabili u šleper na Ibarskoj magistrali u Srbiji. Jednom od njih na dan pogibije bio je rođendan.

Dvojica braće poginula su na mjestu događaja, a jedan je preminuo u bolnici. Stravičan sudar dogodio se jučer oko 14 sati, piše Press. Do nesreće je došlo kada je 'Opel Astra' beogradskih registracijskih oznaka na punoj liniji na skliskoj cesti prešla naklijevu stranu kolnika. Direktno je udarila u kamion koji je od siline udarca izletio s ceste i prevrnuo se.

Pročitajte i ovo Ilustracija 24-godišnji recividist Uhićen motorist u čijoj je potjeri stradao policajac: Ima čak 62 prijave zbog 154 prometna prekršaja Frontalni sudar u Varaždinu završio očevid FOTO Doznajemo detalje frontalnog sudara u Varaždinu, auto vozio maloljetnik

Očevici nesreće kažu kako je 'Opel Astra' iznenada prešla na suprotni kolnički trak te se velikom brzinom zabila u kamion. Ubrzo su na mjesto nesreće stigli vatrogasci, policija i Hitna pomoć.  Dvojica braće na mjestu nesreće su smrtno stradala dok je treći davao znakove života. Prevezen je u bolnicu u Gornji Milanovac gdje je nakon sat vremena podlegao ozljedama.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene