Obavijesti Video Pretražite Navigacija
13 ozljeđenih

U nesreći minibusa petero mrtvih, među njima četvero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvero djece i jedna odrasla osoba, članovi mlađe nogometne ekipe poginuli su u četvrtak navečer u nesreći minibusa koji se vraćao s utakmice na jugu Španjolske.

"Minibus s mlađom nogometnom ekipom sudario se s bagerom" blizu Castuere u Estremaduri, rekao je za AF pripadnik Civilne garde. "Zasad su život izgubili četvero djece i jedna odrasla osoba", rekao je taj pripadnik koji je htio ostati anoniman.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen

Spasilačke službe Estremadure izvijestile su na twitteru o 13 ozlijeđenih, među kojima je jedanaestero prevezeno u bolnicu. Najmanje šestero je zadobilo teške ozljede. Kako pišu mediji, poginula su djeca između 10 i 13 godina.

Devet mrtvih u sudaru vlaka i minibusa u Rumunjskoj

"Smrt je uvijek tragedija a pogotovo kada je riječ o ovako maloj djeci", reagirao je predsjednik pokrajinske vlade Estremadure Jose Antonio Monago za radio COPE dok je išao na mjesto nesreće.

U srpnju 2013. autobus s trideset putnika je izletio s ceste blizu Avile, pri čemu je poginulo devet ljudi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene