Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moguće širenje

U naletu tajfuna Lan u Japanu dvoje ljudi poginulo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje dvije osobe poginule su, a jedna je nestala kada se tajfun Lan u nedjelju obrušio na Japan, objavili su lokalni mediji.

Muškarac u dobi od 63 godine poginuo je u Fukuoki kada se zbog jakog vjetra srušila skela na gradilištu, objavila je novinska agencija Kyodo. U prefekturi Yamaguchi pronađeno je tijelo sedamdesetogodišnjeg muškarca koji je nestao nakon što je javio da njegovo plovilo ima problema s motorom.

Pročitajte i ovo Snimke iz nuklearne elektrane u Fukushimi - 3 Japan FOTO Trinaest godina nakon potresa objavljene slike iz unutrašnjosti nuklearne elektrane Prevrnuti tanker kod obale Japana VIDEO Prevrnuo se tanker, u pomoć poslani zrakoplovi i brodovi: Dio mornara nestao

U ponedjeljak ujutro tajfun je stigao do prefekture Shizuoka u središnjem dijelu Japana. Uzrokovao je poplave, prekinuo promet, zbog njega je otkazano najmanje 170 letova, a neki vlakovi otkazani su ili kasne.

Japanska meteorološka služba upozorila je na poplave, klizanje terena, visoke valove, jaku kišu i vjetar. Dodala je da bi tajfun u istočnom Japanu mogao razviti valove do 13 metara. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene