Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Moskvi ubijen Hrvat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kasno sinoć u Moskvi je sa sedam pucnjeva iz pištolja ubijen hrvatski građevinski poduzetnik. Ruska policija sumnja da je riječ o naručenom ubojstvu i intenzivno traga za počiniteljem.

U hrvatskom ministarstvu vanjskih poslova još uvijek nemaju službenu potvrdu o identitetu ubijenog poduzetnika.

Pročitajte i ovo Ibrulj Ibrahim, radnik Uljanika Nova Skupština vjerovnika Radnici Uljanika su očajni, već dva mjeseca nisu primili plaću: ''Guraju nas u stečaj'' Uhićen još jedan napadač na maloljetnike Novo uhićenje VIDEO U Vukovaru uhićen još jedan napadač na maloljetnike: Policija objavila detalje

Neslužbeno doznajemo da je ubijen Vlado Pavić građevinski poduzetnik. 

Nepozanati napadač pucao je iz pištolja, te nakon toga zajedno s pomagačima sjeo u automobil i udaljio se, ostavivši iza sebe pištolj i rukavice koje je koristio ubojica.

'U džepovima muškarca koji je ubijen prošle noći u Gurjanovoj ulici 35 nađeni su dokumenti na ime hrvatskog državljanina. Utvrđeno je da je ubijeni bio suosnivač jedne građevinske tvrtke koja se bavi gradnjom stambenih zgrada u Moskvi', javila je novinska agencija RIA Novosti pozivajući se na policijske izvore.

'Hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija u ovom trenutku ne može potvrditi da je ubijeni hrvatski državljanin budući da ne raspolaže podacima o njegovom identitetu', izjavio je glasnogovornik MVPEI-a Željko Belaj.

Veleposlanstvo RH u Moskvi u kontaktu je s ruskom policijom, koja zasad u interesu istrage ne želi objaviti identitet ubijenog, pa MVPEI očekuje službene podatke, dodao je Belaj.

Prema pisanju medija, Hrvat je izlazio iz automobila ispred zgrade u Gurjanovoj ulici 35, gdje je imao unajmljen stan, kada je na njega nepoznati napadač iz pištolja otvorio vatru te ga ubio na mjestu.

Napadač je pobjegao automobilom, a na mjestu ubojstva je ostalo oružje i rukavice za koje se vjeruje da pripadaju ubojici. Moskovska policija ne isključuje mogućnost da se radi o naručenom ubojstvu povezanom s poslom žrtve.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene