Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragičan kraj

Pokraj ispuhanog gumenjaka pronađeno 15 tijela, među njima dvoje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petnaest tijela afričkih emigranata pronađeno je u nedjelju u moru blizu Tripolija pokraj ispuhanog gumenog čamca, devet dana nakon potonuća plovila u kojem je poginulo oko 170 tajnih doseljenika iz afričkih zemalja.

'Tijekom rutinske ophodnje otkrili smo 15 tijela kako plutaju oko 15 kilometara od obale duž Al Karabole, oko 60 kilometara istočno do Tripolija', rekao je za AFP jedan od pripadnika obalne straže. 'Među tijelima su dva dječja i dva ženska. Pronašli smo ih kako plutaju uz ispuhani gumenjak', rekao je, dodavši kako pretpostavlja da su ostala tijela potonula na dno mora, na istom području gdje se drama s potonućem plovila dogodila prošli tjedan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Imaju pravo na žalbu Libijski sud osudio na smrt Gadafijeva sina i 8 suradnika bivšeg diktatora Slika nije dostupna Ubijena dvojica čuvara Napadnuto južnokorejsko veleposlanstvo u Tripoliju

Mornarica s pretpanih splavova spasila 1100 emigranata!

Libijska obalna straža 22. kolovoza izvijestila je da se 170 emigranata iz subsaharskog dijela Afrike smatra nestalima nakon potonuća njihova plovila blizu Al Karabole. Nakon tri dana pronađeno je 170 beživotnih tijela.

Prema podacima UN-ova visokog povjerenstva za izbjeglice UNHCR), od početka godine je u potrazi za boljim životom do talijanskih obala stiglo 100.000 emigranata. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene