Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potukli se zbog djevojaka?

U masovnoj tučnjavi smrtno stradalo dvoje mladića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tučnjavi dvije grupe mladića koja se dogodila danas u četiri sata ujutro u restoranu 'Žuta greda' u Beogradu ubijeni su 20-godišnji Marko Živojinović i 21-godišnji Marko Milanov. Povod incidentu bilo je dobacivanje jednoj od djevojaka koja je bila u društvu napadača.

Tučnjava u restoranu na Vračaru započela je u četiri sata ujutro i trajala je do dolaska hitne pomoći, oko pola sata kasnije, piše Blic. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Eksplozija u Mogadišu Autobomba ubila troje, ranila osam osoba Slika nije dostupna Uz granicu s Turskom Sirija: U samo jednoj zasjedi ubijeno 120 policajaca

Marko Živojinović odmah je podlegao ozljedama, a Milanov u bolnici, usprkos ukazanoj pomoći.

Drugi povrijeđeni D.N, star 19 godina u operacijskoj je sali i liječnici se bore za njegov život. Ozlijeđeni mladić ima velike šanse za oporavak. 

Vladimir Đukić, direktor Hitnog centra dodao je da su ozlijeđeni i 22-godišnji L.N. i 25-godišnji B.M. Imaju ozljede lica, prsnog koša i ekstremiteta, a poslije ukazane pomoći pušteni su na kućnu njegu. 

Prema informacija očevidaca, grupu mladića koji su došli s djevojkama najprije su verbalno izvrijeđali mladići koji su te djevojike poznavali od prije. I jedni i drugi napustili su restoran i potukli se na ulici, a osim šaka korišteni su u noževi.

RTS doznaje kako je uhićeno osam osoba koje do sada nisu poznate policiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene