Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesretni dječak

11-godišnji dječak u lunaparku umro od straha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački dječak Roy odlučio je pobijediti strah vožnjom u vlakiću u lunaparku, ali to ga je koštalo života. Pretpostavlja se, budući da je bio zdrav, da je umro od straha.

Roy je sa svojom obitelji u Berlinu odlučio odići u lunapark. S 18 eura koje je 11-godišnjem dječaku dala majka, želio se zabaviti, a za oko mu je zapela vožnja u vlakiću 'Divlji miš'. 'Danas se vozim', rekao je dječak svojoj godinu dana mlađoj sestri Josie. Ruke su mu se znojile, sjeo je pokraj sestre i vožnja je počela, piše Bild. Nitko ne zna kako se Roy osjećao kada je vožnja krenula, ali sestra je ispričala kako joj je u jednom trenutku rekao da mu je zlo. Ona nije mislila da se radi o nečem ozbiljnom pa ga je ignorirala.

Pročitajte i ovo Proslava Nove godine u svijetu - 5 Predivni prizori Pogledajte kako izgledaju slavlja Nove godine u svjetskim metropolama Obrad Kosovac Odlazak U 83. godini umro Obrad Kosovac - legendarni televizijski novinar i urednik

No, kada je vlakić stao svi su mogli vidjeti da se dječak ne osjeća dobro. Pozvana je Hitna pomoć kojom je prevezen u bolnicu. Na žalost, njegovo srce prestalo je kucati. Obdukcijom u njegovom tijelu nisu pronađeni nikakvi otrovi, a i dječak je bio zdrav, pa se stoga pretpostavlja da je umro od straha.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene