Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potpuno zatrpani

U lavini u Apeninima jedan mrtav i jedan teško ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je skijaš izgubio život, a jedan je teško ozlijeđen u nedjelju u obrušavanju lavine u Italiji, na Apeninima blizu Bologne, a spasilačke ekipe su bile mobilizirane zbog lavina i na drugim mjestima, pišu glasila.

Olujnim nevremenom pogođeno je više područja u Italiji na Uskrs. Snijeg i studen prevladavali su u središtu i na sjeveru poluotoka, a pljuskovi na jugu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija na odmoru Čeh fotografirao divovske valove na Kanarima: Pao u more i poginuo Ilustracija VELIKA AKCIJA SPAŠAVANJA Drama u Austriji: Lavina zatrpala ljude, najmanje dvoje poginulih, helikopteri nadlijeću područje

Dvoje skijaša bili su gotovo potpuno zatrpani pod metar i pol visokim slojem snijega koji se odlomio s padine planine. Izvučeni su živi ali je jedan poslije umro u bolnici.

Lavina uzela preko 200 života! Spasioci golim rukama pokušavaju iskopati preživjele

Na prijevoju Oren u Val d'Aosti u četirima intervencijama spasilačkih ekipa spašeno je šest skijaša, među kojima je jedan bio zatrpan pod velikom količinom snijega. Skijaši su prošli s nagnječenjima.

U dolini Gran San Bernardo lavina se obrušila na alpinista koji je preživio i prevezen je u bolnicu helikopterom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene