Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prirodne nepogode

U klizanju terena u Bangladešu smrtno stradala 51 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pedeset i jedna osoba smrtno je stradala u klizanju terena na jugoistoku Bangladeša, nakon tri kišna dana koja su izazvala poplave i prekinula promet, objavile su u srijedu vlasti.

Vojska je raspoređena kako bi pomogla spašavanju u zahvaćenoj zoni, planinskom području Chittagong, kazao je glavni administrator tog područja Sirajul Haq Khan upozorivši da bi se broj stradalih mogao povećati.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović uručio je odlikovanja i dodijelio počasne činove braniteljima Odlikovan i slavni pilot Milanović odlikovao branitelje, oni poručili: "Želimo ostati izvan predizbornih prepucavanja" Njemački vojnik Panzerbrigade 45 Njemačka rasporedila prve vojnike u jednu NATO članicu: Za tri godine tamo će biti stalno prisutni

>> Međunarodno osoblje napušta dio Mianmara

Najmanje 26 osoba poginulo je u nekoliko klizanja terena i poplavama oko lučke zone Chittagong te u okrugu Cox's Bazar, rekao je Khan. U susjednom okrugu Bandarban, 25 tijela izvučeno je s raznih područja gdje je došlo do klizanja terena, kazao je šef lokalne policije Saiful Ahmed.

U utorak je na luku Chittagong palo približno 40 centimetara kiće u razmaku od 12 sati. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene