Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

'Isječeni do smrti'

Novi masakr: U vrtiću ubio sedmero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje sedmero djece ubijeno je a 20 ozlijeđeno u srijedu u napadu u vrtiću u sjevernokineskoj pokrajini Shaanxi, javili su dužnosnici i državni mediji.

Napadač je bio muškarac koji je živio u blizini vrtića u okrugu Nazheng, rekla je glasnogovornica okruga agenciji dpa. Muškarac je nakon napada koji je izveo u rano jutro počinio samoubojstvo, rekla je glasnogovornica. Državna agencija Xinhua je javila da su ubijena djeca 'isječena do smrti'ali nije ulazila u pojedinosti napada. Xinhua je javila da je najmanje 20 djece ozlijeđeno u napadu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strava u Beogradu Pred očima devetogodišnjaka pištoljem ubio psa Slika nije dostupna Banda bez riječi otvorila vatru U tvornici cipela ubijeno 17 ljudi

>> Kina: Upao u vrtić i nožem izbo 28 djece

'Ozlijeđeni su žurno prebačeni u bolnicu', navela je agencija. Ovaj napad je već peti napad na djecu u vrtićima ili školama u Kini u posljednjih nekoliko tjedana što, navodi agencija Reuters. Napadi su izazvali gnjev javnosti te do postavljanja pitanja o sigurnost i velikim društvenim nejednakostima za koje se vjeruje da izazivaju ova nasilja, piše agencija Associated Press.(HIna)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene