Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čiji su?

U kanalizacijskom odvodu pronašli skupocjene Rolexe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom čišćenja kanalizacijskih cijevi, britanski radnici nemalo su se iznenadili kada su ondje pronašli skupocjene satove.

Osim dva Rolexa, luksuznih švicarskih satova koji su svojevrsni statusni simbol, čistači kanalizacije u Essexu pronašli su još nekoliko satova što je potaknulo sumnju da se ni skupocjeni Rolexi ondje nisu našli slučajno.

Pročitajte i ovo Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije"

Procijenjeno je da prvi pronađeni Rolex, pronađen prošlog petka, vrijedi oko 33.000 dolara (gotovo 190.000 kuna), a uskoro je ponovno pronađen još jedan.

'Ovo je iz iste kanalizacijske cijevi u kojoj smo u petak pronašli sat, druge marke', rekao je Aaron Large, dok ih je vadio satove iz cijevi, objavio je Reters.

>> Obožavateljica mu vratila Rolex vrijedan 22.000 dolara: Pogodite čime ju je nagradio

Policija u Essexu priopćila je da istražuje radi li se možda o krađi. 'Kada je pronađen prvi sat, mislili smo da je možda bio izgubljen. Međutim, pojavila su se tri nova sata. I stoga, budući da su šanse da netko izgubi tri i više satova na istom mjestu nije vjerojatno, mislimo da se radi o krađi', rekao je Patrick Soontorn iz policije u Essexu.

Iz policije je također priopćeno, ukoliko se nitko ne javi i kaže da je vlasnik satova u sljedećih mjesec dana, Large će ih moći zadržati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene