Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obiteljska tragedija

U kamionu zadavio pokćerku (9) pa se objesio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Posebno putovanje' na koje je očuh poveo svoju 9-godišnju pokćerku pretvorilo se u obiteljsku tragediju. Djevojčica je pronađena zadavljena u kamionu za prijevoz namirnica, a on je kako visi na obližnjem drvetu.

Obitelj djevojčice je još u šoku. Njezina majka ne može vjerovati da je 'posebno putovanje' na koje je očuh obećao povesti djevojčicu završilo na taj način. On je naime, radio kao vozač kamiona za jedan trgovački lanac i dostavljao namirnice obližnjim gradovima. Djevojčica je željela vidjeti kako to izgleda i jako se veselila putovanju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija na Kosovu Rođaci pretukli djevojčicu (4) nasmrt? "Kada sam je uzela u naručje, nije mogla hodati, samo je plakala" Madeleine McCann Novo otkriće Procurili sudski spisi: Otkriven stravičan zločin navodnog otmičara malene Maddie

Policiju je u subotu poslijepodne pozvao nadstojnik tvrtke koja je vlasnik kamiona za dostavu. Osoblje tvrtke je postalo zabrinuto jer je muškarac skladište napustio u petak oko 3 sata ujutro i nije se ni vratio ni javio do subote popodne. Uz pomoć GPS tehnologije locirali su kamion i policija ga je lako pronašla na parkiralištu jednog odmorišta uz cestu. Kamion nije bio zaključan, no zastori su bili navučeni. Policija je u kabini pronašla tijelo djevojčice i odmah se dala u pretraživanje okolnog područja. Ubrzo su u obližnjoj šumici otkrili tijelo 40-godišnjeg muškarca kako visi s drveta.

Detektivi vjeruju da je djevojčica ubijena u noći s petka na subotu te da je partner njezine majke nakon toga počinio samoubojstvo. Obitelj je posljednji put vidjela djevojčicu u petak oko 4 sata ujutro kada je očuh došao po nju, a kamion je posljednji put viđen za vrijeme dostave u Peterboroughu oko 3 sata popodne. 'Iako njezina majka nije bila udana za njega bili su zajedno više od godinu dana i malena ga je dobro poznavala. Bila je jako sretna zbog putovanja. Nemamo nikakvih saznanja o nekim njegovim mentalnim bolestima ili eventualnoj svađi među partnerima. Majka mu je u potpunosti vjerovala', kazala je inspektorica Tricia Kirk za Daily Mail. Dodala je i kako prvotni nalazi mrtvozornika govore da djevojčica nije bila seksualno zlostavljana. Tim više motivi ovog brutalnog ubojstva za sada ostaju misterija. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene