Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gori i nacionalni park Yosemite

Kalifornija: Požar ugrožava vodocrpilište za milijune ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Golemi požar u Kaliforniji ne jenjava. Unatoč naporima oko tri tisuće i 600 vatrogasaca, izgorjelo je više od 650 četvornih kilometara.

Požar se sve više približava glavnom vodocrpilištu za milijune ljudi na području San Francisca. Strahuje se da bi velike količine pepela koje padaju u vodu mogle izazvati onečišćenje. Gore i dijelovi poznatog nacionalnog parka Yosemite. Vatrogasci tamošnje divovske sekvoje pokušavaju zaštititi postavljanjem prskalica.

Pročitajte i ovo Požar u Crikvenici Požar je izazvao oštećenja Dvojica privedena zbog izazivanja nekoliko požara u Crikvenici U zagrebačkoj Ulici grada Vukovara se zapalilo automobil - 2 Vatrogasci ugasili požar VIDEO/FOTO Dramatične scene u Zagrebu: Na križanju u potpunosti izgorio automobil

>>VIDEO NEVJEROJATNA snimka požara koji bijesni nacionalnim parkom

Gore i dijelovi poznatog nacionalnog parka Yosemite. Vatrogasci tamošnje divovske sekvoje pokušavaju zaštititi postavljanjem prskalica.

„Pomalo požar stavljamo pod kontrolu. Stvarno je bio težak. Širi se i ne posustaje, ali uspjet ćemo", rekao je vatrogasac Lee Bentley.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene