Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odnijela četiri dječja života

VIDEO: U sudaru poginulo osam ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se u nedjelju dogodila na autocesti u predgrađu New Yorka poginulo je osam osoba, uključujući i četvoro djece i jednog odraslog iz iste obitelji, objavila je policija.

Policija države New York je objavila da je jedan monovolumen vozio u suprotnom smjeru, na sjevernom smjeru autoceste Taconic State Parkway kod Briarcliffa u nedjelju poslijepodne, kada se izravno suradio s terencem, te udario u treće vozilo. Monovolumen, kojim je upravljala vozačica, udario je u nasip uz cestu i zapalio se, izvijestio je lokalni portal dnevnog lista Newsday.

Pročitajte i ovo Ilustracija 24-godišnji recividist Uhićen motorist u čijoj je potjeri stradao policajac: Ima čak 62 prijave zbog 154 prometna prekršaja Frontalni sudar u Varaždinu završio očevid FOTO Doznajemo detalje frontalnog sudara u Varaždinu, auto vozio maloljetnik

To je u nedjelju bio drugi sudar zbog vožnje u suprotnom smjeru na istoj autocesti.Policija je objavila da je u monovolumenu poginulo četvoro djece u dobi od 2, 5, 7 i 9 godina, te odrasli vozač. Peto djete je primljeno u bolnicu. Tri osobe u terenskom vozilu, također su poginule. U sličnoj nesreći koja se par sati ranije dogodila 30 km sjevernije, ozlijeđeno je pet osoba. (Hina)

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene