Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U izraelskom raketiranju oštećeno ministarstvo unutarnjih poslova u Gazi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri rakete ispaljene iz izraelskog helikoptera oštetile su u srijedu zgradu u Gazi u kojoj je ministarstvo unutarnjih poslova Hamasove vlade, doznaje se od svjedoka.

Peterokatnica koja je tristotinjak metara udaljena od ureda premijera Ismaila Haniyeha, ozbiljno je oštećena, kao i još pet okolnih kuća, dodaju svjedoci.

Pročitajte i ovo Nasukan brod u luci Raši Zbog vremenskih prilika Kod ulaza u luku Rašu nasukao se brod: Ministarstvo otkrilo u kakvom su stanju članovi posade Španjolski premijer Pedro Sanchez i portugalski premijer Luis Montenegro Predlažu rješenje s dvije države Sanchez skuplja glasove za priznanje Palestine: Irska i Norveška za, Portugal suzdržan

Najmanje šestero Palestinaca je ranjeno, među kojima jedno dijete i jedno šestomjesečno dijete, prema bolničkom izvoru.

Kako navode svjedoci, članovi Hamasa su iz teške strojnice zapucali na helikopter.

Policija Hamasa je u ovlasti je ministarstva unutarnjih poslova. Glasnogovornik izraelske vojske nije ni potvrdio ni zanijekao taj zračni napad.

Prema palestinskom sigurnosnom izvoru, drugi izraelski helikopter ispalio je tri rakete na bravarsku radionicu u četvrti Zeitoun, u istočnom dijelu Gaze.

Gotovo istodobno, drugi helikopter je napao bravarsku radionicu u Khan Younesu, južno od pojasa Gaze, pri čemu su dvije osobe ranjene, prema svjedocima.

Palestinci su prethodno ispalili pedesetak raketa na jug Izraela i ubili jednog Izraelca, kako navodi vojni izvor.

Izraelsko zrakoplovstvo izvelo je pak tri zračna napada na pojas Gaze i usmrtilo devetero i ranilo najmanje šesnaestero Palestinaca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene