Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Scene užasa u istočnom Londonu

Čudo od djeteta: Beba preživjela carski rez nakon što joj je majka ubijena samostrelom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trudnica je napadnuta dok je obavljala kućanske poslove. Ubojica se sakrio u šupi te je iz prikrajka čekao pravi trenutak kako bi samostrelom ubio buduću majku. Umiruća žena podvrgnuta je hitnom carskom rezu kako bi se barem dijete spasilo, jer se njezin život ugasio.

Ubojica je prostrijelio ženu direktno u trbuh, no dijete, čudom, nije zadobilo ozljede. U trenutku napada majka malog borca Sana Muhammad bila je osam mjeseci trudna. Ubijena je pred svojih petero djece u kuhinji, stojeći za sudoperom, strijelom iz samostrela.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom Danke Ilić u selu Zlot umrla u mjestu Zlot Majka osumnjičenog za ubojstvo dvogodišnje Danke iznenadno preminula Doktor drži bebu pronađenu u košu za smeće KB Sveti duh Ovo je beba pronađena u smeću: "Zovemo ga Ivan, a evo kako je dobio ime"

Njezin suprug Imtiaz Muhammad otišao je u šupu oko 7:30 ujutro u ponedjeljak te otkrio sakrivenog napadača. Otac troje Sanine djece povikao je da bježe, no napadač je potrčao za njim i uspio ispaliti smrtonosni hitac.

Porođena dok joj je iz trbuha virila strijela

Maleni dječak nazvan Ibrahim trenutačno prima potrebnu njegu u bolnici, gdje liječničko osoblje potvrđuje da mu je stanje stabilno.

Daily Mail otkriva da je napadač i ubojica Ramanodge Unmathallegadoo zapravo bio bivši suprug ubijene. Optužen je za ubojstvo. Glasnogovornica policije izjavila je da je “muškarac optužen za ubojstvo žene u Ilfordu.

„Ne mogu si pomoći da ne mislim da je ta strijela trebala proći kroz mene. Trebala je biti moja. Sva naša djeca bila su tamo, bilo je prestrašno..“, opisuje scenu užasa muž preminule.

„Strijela joj je prošlo točno kroz srce, no, nasreću, barem nije ozlijedila mojeg nerođenog sina. Trebala ga je roditi za četiri tjedna. Kada su je operirali, nisu mogli izvaditi strijelu jer bi to bilo preopasno za dijete“, pojasnio je dodarno gospodin Muhammad.

Obiteljski život naprasno prekinut

Stradala Sana imala je petero djece, od toga troje s bivšim partnerom koji ju je i usmrtio. Djeca im imaju 18, 14, 12, pet i dvije godine. Sana je rođena na Mauricijusu, gdje je bila hindu, no preobratila se na islam kako bi se mogla udati za religioznog Imtiaza, koji je porijeklom iz Pakistana.

Njezin prošli brak nije bio sretan te je bio dogovoren. Bivši suprug bio je znatno stariji od svoje supruge. Njezin drugi brak bio je brak iz ljubavi te je trajao šest godina.

Svjedok koji se našao na licu mjesta, ispred kuće u kojoj se dogodila tragedija, kaže da je „Imtiaz istrčao iz kuće zapomažući i trčeći od vrata do vrata“.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene