Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više napada

U Iraku ubijeno deset pripadnika snaga sigurnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetorica pripadnika iračkih snaga sigurnosti ubijena su trima odvojenim napadima u subotu, rečeno je iz policije i medicinskih izvora.

U Ramadiju, zapadno od Bagdada, skupina vojnika vozila se blizu mjesta gdje prosvjednici unazad četiri mjeseca organizirano sjede zahtjevajući odlazak premijera Nurija al-Malikija, kad su ih napale naoružane osobe.

Pročitajte i ovo Sanja Jurišić i Krešimir Krolo - 1 Eskalacija Nižu se incidenti, posla ima i za policiju: "Ovo podsjeća na film Beskrajni dan, požar bi trebale gasiti sve uključene strane" Gaza Neizmjerna tuga "Svi su mrtvi! Tenk je pored mene, jako se bojim, dođite po mene", jedne su od posljednjih riječi šestogodišnje Hind u Gazi, kojoj se izgubio svaki trag

>> U Bagdadu eksplodirao automobil bomba, najmanje osmero poginulih

Vojnici su otvorili vatru i ranili jednog od njih, potaknuvši sukobe u kojima su ubijena četiri vojnika, a jedan je ranjen, izjavili su policijski časnik i liječnik.

U drugom napadu, naoružane osobe ubile su jednog vojnika a ranile drugog u istom sektoru, prema istim izvorima.

Na sjeveru glavnog grada naoružane osobe ubile su pet pripadnika snaga za borbu protiv Al Kaide u napadu na nadzornu točku njihove milicije Sahwa južno od Tikrita, kazao je drugi policijski časnik i jedan liječnik. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene