Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pola sata prije slijetanja

U Indoneziji nezstao zrakoplov s 10 putnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indonezijske vlasti pokrenule su u petak potragu za zrakoplovom tipa Twin Otter indonezijske kompanije Aviastar s 10 putnika i članova posade koji je nestao na domaćem letu na otoku Sulawesiju.

Zrakoplov je letio iz Masambe prema Makasaru, a kontakt s njime izgubljen je oko pola sata prije slijetanja, objavilo je ministarstvo prometa.

Pročitajte i ovo Džakarta Velika promjena Džakarta više neće biti glavni grad Indonezije: Gradi se novi grad, poznato i njegovo ime i gdje će se nalaziti Slika nije dostupna Istraga još traje Milijarde pronađene u olupini aviona: Novac su trebale dobiti siromašne obitelji

U zrakoplovu je bilo sedmero putnika i troje članova posade. Ministarstvo prometa potvrdilo je da su na teren poslane spasilačke ekipa.

Milijarde pronađene u olupini aviona: Novac su trebale dobiti siromašne obitelji

Aviastar je tvrtka sa sjedištem u Džakarti. Osnovana je 2000. kao čarterska helikopterska služba, ali je kasnije proširila aktivnosti na manje putničke zrakoplove.

Indonezija ima zloglasno lošu sigurnost zračnog prometa, 59 od 63 zračne kompanije registrirane u toj zemlji imaju zabranu letenja u zračnom prostoru EU-a. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene