Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićena dva vozača

U hladnjači u Calaisu pronađeno osmero Afganistanaca, među njima i četvero maloljetnika

Ilustracija: AFP
Ilustracija: AFP
Osam Afganistanaca, od kojih četvero maloljetnih, pronađeni su lakše pothlađeni u nedjelju ujutro u kamionu hladnjači u francuskoj luci Calais, a dvojica rumunjskih vozača privedena su, doznaje se od sudskog izvora.

 

Pročitajte i ovo Denis Bobeta i Sofija Preljvukić U Sinju Nakon teške nesreće ponovno se postavlja pitanje sigurnosti uz granicu: "Mi smo stalno u strahu. Ne usudim se dijete pustiti samo..." Pucnjava u Sarajevu Prebačen u bolnicu U Sarajevu izbila masovna tučnjava među migrantima, jedan ranjen hicem iz vatrenog oružja

Migranti, četvorica muškaraca i četiri žene pronađeni su tijekom kontrole kamiona u luci prije ukrcavanja na trajekt prema Velikoj Britaniji, navelo je odvjetništvo.

Bili su skriveni ispod dvostrukog dna kamiona teškog 3,5 tone koji je prevozio smrznutu piletinu kako bi prikrili migrante, rekao je isti izvor. U tom dijelu kamiona temperatura je bila 7 stupnjeva celzijevih.

Dvojica rumunjskih vozača privedena su. Obuzela ih je panika pa su hospitalizirani i zatim pritvoreni. Za sada se ne zna gdje je kamion registriran i koja mu je bila ruta. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene