Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Staro svega tri sata

U grmlju pronašli promrzlo i napušteno novorođenče

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva tinejdžera u grmlju školskog dvorišta u Bedfordu pronašli su napušteno promrzlo novorođenče staro svega tri sata. Bebu su brzo odvezli u bolnicu gdje joj je spašen život.

Novorođena djevojčica pronađena je napuštena ispod živice na temperaturama ispod nule. Stara svega tri sata, omotana u ružičastu dekicu, bila je promrzla, ali je još uvijek disala. Oko 13.30 sati primjetila su je dva 16-godišnja tinejdžera koji su se igrali na igralištu Daubeney, srednje škole u Bedfordu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Dino Goleš i Sanja Martić Biočina - 4 Za Dnevnik Nove TV Liječnica o slučaju napuštene bebe: "To je učinjeno pod tim nabojem..." Noćas je u kanti za smeće ostavljeno novorođenče istraga traje FOTO "To je pokušaj teškog ubojstva": Policija o slučaju bebe koja je ostavljena u kanti za smeće

Tinejdžeri su bebu uzeli i odveli je u bolnicu, gdje su je medicinske sestre utoplile i tako joj spasili život. Nazvali su je Chloe. ‘Tinejdžeri su otvorili dekicu i vidjeli maleno dijete te shvatili da je veoma, veoma ranjivo. Bili su osjetljivi i shvatili su da je moraju odvesti negdje gdje bi joj brzo mogli pomoći stručnjaci. Mislimo da dijete nije bilo napušteno više od pola sata, što je zapravo sreća’, rekao je policijski glasnogovornik.

Policija u Bedforshireu potvrdila je kako je majka djeteta tinejdžerica koja ih je kontaktirala nakon što su objavili informaciju o napuštenom novorođenčetu i zamolili majku da im se javi. ‘Ona je tinejdžerica koja živi u blizini mjesta na kojem je pronađena beba’, rekao je glasnogovornik. Majka je primila liječničku pomoć, a dijete je ostalo u bolnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene