Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uključen GSS

Drugi je dan potrage za nestalom djevojčicom: Spasioce prilikom pretrage terena napao - medvjed

Potraga za djevojčicom u BiH
Potraga za djevojčicom u BiH Foto: Screenshot/twitter072info
Na području Gornjeg Vakufa u BiH nestala je 15-godišnja djevojčica. Za njom se intenzivno traga već drugi dan, a traži je i Gorska služba spašavanja.

Pripadnici Gorske službe spašavanja Gornji Vakuf, lovci i mještani već drugi dan tragaju za 15-godišnjom djevojčicom koja je nestala u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima.

Djevojčica E. R. nestala je na području Bistričke Rike, zadnji put je viđena u ponedjeljak oko 14:30 na regionalnom putu Gornji Vakuf/Uskoplje – Novi Travnik u Bistričkoj Rici, a ranije je viđena u Bistrici u trgovini kako kupuje sok.

Pročitajte i ovo Hrvatski tim VRAĆAJU SE FOTO Nakon nadljudskih napora hrvatski tim za spašavanje napustio Tursku i krenuo prema Hrvatskoj

Na sebi nosi crnu jaknu, crveni ruksak, crne hlače i bijele tenisice, a radi se o djevojčici s poteškoćama u razvoju, prenosi Klix.ba informacije iz policije. Glasnogovornik MUP-a Srednjobosanskog kantona Hasan Hodžić rekao je kako je policija upoznata s nestankom djevojčice te da poduzima sve mjere kako bi je pronašla.

Pročitajte i ovo Barbara Štrbac Spašavanje preživjelih Hrvatski tim ostaje u Turskoj, ističu da je stresno i opasno: "Bio je jedan incident, ali je blizu bila vojska koja je uspostavila red. Navodno je došlo i do pucnjave"

Lokalni portal GornjiVakuf.com javio je kako je grupu spasioca prilikom pretrage terena u utorak napao medvjed, ali srećom nije bilo ozlijeđenih te su nastavili potragu.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene