Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kada je imala 8 godina

U eseju za fakultet otkrila groznu istinu iz djetinjstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Albert Tarrats (62) osuđen je na 18 godina zatvora zbog silovanja danas 18-godišnje djevojke. Kada je njezina majka počitala esej za prijavu za fakultet pozvala je policiju.

Albert Tarrats (62) iz Brooklyna u ponedjeljak je osuđen na 18 godina zatvora zbog silovanja svoje osam godina stare pokćerke. Ona je o napadu progovorila gotovo deset godina nakon što se dogodio. Otkrila ga je u eseju koji je napisala kao dio prijave za fakultet, piše NY Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Nesuđeni umjetnik Incident u Muzeju umjetnosti: Zaposlenik objesio svoju sliku

Tarrats je šutio tijekom izricanja presude, ali tužiteljica Anna Krutaya ne. Pročitala je izjavu njegove žrtve koja je poručila da ju još uvijek progoni monstruozni zločin.

Šok u Kraljevu: Trojica silovala djevojčicu (13)

'Dobivanje pravde u ovoj strašnoj situaciji najbolje je što sam mogla izvući iz ovog iskustva', napisala je danas 18-godišnja djevojka.

Objasnila je i da nije bila svjesna tereta koji nosi. Tek kada je ispričala svoju priču osjetila je kao da joj je teret pao s ramena. Pozvala je sud da njezinom silovatelju dosudi maksimalnu kaznu u trajanju od 25 godina.

'Zbog sjećanja koje imam ja ću patiti cijeli život, a on i dalje neće osjećati grižnju savjesti i sve će negirati', poručila je.

'Silovali su me 460 dana' - Sve im je oprostila, čak se i dopisuju preko Facebooka

Tužiteljica je sudu rekla kako je ova hrabra mlada žena doživjela strahovito ponižavajuće iskustvo, dok Tarrats nikad nikada nije prihvatio odgovornost za zločin koji je počinio.

Samo je htjela ispričati kako je postala osoba koja je danas

Porota je još prošli mjesec osudila Tarratsa za silovanje, seksualno zlostavljanje i ugrožavanje dobrobiti djeteta. Djevojka se u ponedjeljak nije pojavila na izricanju kazne. Međutim, ranije je izjavila kako nije očekivala ovakav razvoj događaja kada je napisala esej.

'Namjera bi je bila ispričati kako sam postala osoba koja sam danas', rekla je djevojka koja se preselila na Floridu nakon što je njezina majka ostavila Tarratsa.

90-godišnjakinji stavio ruku na usta, odvukao je u uličicu i silovao

'Moja mama se udala. Pred kraj njihovog braka on me počeo silovati', bile su riječi kojima je u eseju prvi put nakon silovanja, progovorila o strašnom iskustvu. Kada ga je njezina majka pročitala pozvala je policiju što je rezultiralo zlostavljačevih uhićenjem 2012. godine.

Maksimalnu 25-godišnju kaznu izbjegao je jer 'nije ranije osuđivan'. Tijekom suđenja negirao je zločin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene