Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća tijekom izgradnje

U eksploziji u tunelu poginulo 20 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadeset osoba izgubilo je život u subotu u eksploziji u cestovnom tunelu u izgradnji u pokrajini Hunan, u središnjem dijelu Kine, izvijestila je agencija Xinhua.

Eksplozija se dogodila u Zhuzhouu kada je vozilo koje je prevozilo eksploziv iskrcavalo svoj teret u tunelu, dodaje službena kineska agencija, pozivajući se na mjesne vlasti. Četvorica radnika izašla su iz tunela u kritičnom stanju, navode vlasti bez drugih pojedinosti.

Na kineskim cestama gine velik broj ljudi zbog nepoštovanja sigurnosnih propisa i prometnih pravila. Lani je u prometnim nesrećama poginulo više od 62.000 ljudi, po statistici policije, kako prenosi agencija. (Hina)

Pročitajte i ovo Eksplozija na tržnici u Siriji napad u Siriji VIDEO Užas na tržnici! Eksplozija tijekom najveće noćne kupovine, puno je mrtvih i ranjenih Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene