Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neutvrđen uzrok

U eksploziji u školi dvoje mrtvih, devetero ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe smrtno stradale, a devet ih je ranjeno u srijedu pošto je eksplozija plina u privatnoj školi u američkom Minneapolisu prouzročila požar i urušila dio zgrade, izvijestile su gradske vlasti.

Tijelo jednog zaposlenika otkriveno je među ruševinama škole Minnehaha Academy desetak sati nakon eksplozije, rekao je na konferenciji za novinare zapovjednik mjesne vatrogasne postrojbe John Fruetal, odbivši otkriti informaciju o identitetu druge smrtno stradale osobe.

Pročitajte i ovo Osnovna škola Vladislav Ribnikar Suđenje u Beogradu Razrednica dječaka otkrila što se s njim događalo prije nego je počinio masakr u školi: "Imao je probleme..." Svijeće i cvijeće za poginule u pucanjavi u školi Poznat motiv Otkriveno zašto je 12-godišnjak u Finskoj pucao na djecu iz razreda

List Minneapolis Star-Tribune piše da je u eksploziji poginuo školski domar Ruth Berg (47).

Devetero ozlijeđenih prevezeno je u mjesne bolnice. Jedna je osoba u kritičnom stanju, kazao je Fruetel dodavši kako je sretna okolnost to što u školi u trenutku eksplozije nije bilo đaka zbog ljetnih praznika.

"Sve bi bilo puno, puno gore da se eksplozija dogodila usred školske godine", kazao je.

Prema prvim informacijama gradskih vlasti, uzrok eksplozije moglo bi biti oštećenje plinske cijevi koje su uzrokovali radnici koji obavljaju radove u zgradi. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene