Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Spašavanje zarobljenih

U eksploziji u kineskoj tvornici najmanje 65 poginulih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksploziji u tvornici u kineskom gradu Kunshanu život je izgubilo najmanje 65 ljudi, a više od stotinu ih je ozlijeđeno, izvijestili su kineski mediji.

Državna novinska agencija Xinhua piše da je do eksplozije došlo oko 7:30 sati u subotu, a da se radi o tvornici Zhongrong Plating u kineskoj istočnoj industrijskoj provinciji Jiangsu. Riječ je o tvornici koja proizvodi metalske proizvode, zapošljava 450 radnika, a među klijentima su joj General Motors i druge američke kompanije.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Ulična mačka Traje potraga "Nemojte je dirati i približavati joj se!" Golema drama zbog mačke u Japanu: Policija je traži, poslano upozorenje građanima

China Central Television (CCTV) objavila je, pozivajući se na vladine izvore, da je u vrijeme eksplozije u pogonima bila više od 200 radnika, te da je odmah poginulo njih 40. U tijeku je spašavanje, a vlasti još ne mogu točno reći koliko je žrtava.

FOTO Eksplozija razorila grad: Ulice se prepolovile, 24 mrtvih

Scene na CCTV-u pokazuju velike oblake crnog dima koji sukljaju iz niske zgrade, te ozlijeđene koji leže na drvenim paletama i njihovo ukrcavanje na kamione i vozila hitne pomoći.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene