Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U eksploziji autobusa ranjeno 17 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U eksploziji bombe u subotu u putničkom autobusu u gradiću Mount Laviniji nedaleko od glavnog grada Šri Lanke Colomba lakše je ranjeno 17 osoba, a katastrofa je izbjegnuta zahvaljujući prisebnosti putnika koji je opazio ostavljenu torbu sumnjivog izgleda i upozorio putnike i osoblje.

Vojni glasnogovornik Udaya Nanayakkara rekao je kako se bomba nalazila u torbi ostavljenoj bez nadzora u autobusu, koju je primijetio jedan putnik i obavijestio vozača autobusa, koji je odmah zatražio od putnika da napuste vozilo.

Pročitajte i ovo Autobus pada u rijeku Mojku Istražuje se vozač VIDEO Dramatična snimka prometne nesreće u Rusiji: Autobus pun putnika sletio u rijeku Autobus - 1 Promet Split Autobusi voze, ali još nije sve gotovo: "Ovo nije prvi put, sjetite se Dugog Rata"

Svi su putnici uspjeli izaći, a bomba je eksplodirala nakon što je vozač odvezao autobus nekoliko metara dalje i zaustavio ga, zbog čega su putnici pretrpjeli samo manje ozljede, zbog kojih su ipak prevezeni u bolnicu.

Još nitko nije preuzeo odgovornost za eksploziju, a vlasti su u
prošlosti takve napade pripisivale Tigrovima za oslobođenje tamilskog ilama (LTTE) koji se na sjeveru zemlje od 1972., a posebno od 1983., bore s vladinim snagama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene