Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predao se ubojica?

U Doboju ubijen dopredsjednik Srpske demokratske stranke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dopredsjednik Srpske demokratske stranke u Bosni i Hercegovini Branislav Garić ubijen je u Doboju, potvrdila je lokalna policija.

Prema dostupnim podacima, Garićevo beživotno tijelo pronađeno je u sjedištu SDS-a u tom bosanskohercegovačkom gradu, a pretpostavlja se kako se ubojstvo dogodilo u poslijepodnevnim satima.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Ilustracija Zbog radova Zatvara se dio prometne ulice u Zagrebu: Ovo su obilazni pravci

Sarajevska policija istodobno je priopćila kako joj se tijekom dana dragovoljno predao Rajko Savić koji je izjavio kako je on ubio Garića. Glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije Dragan Mioković kazao je kako je Savić saslušan te pritvoren, a vjerojatno će biti izručen policiji u Doboju.

Rajko Savić direktor je i vlasnik poduzeća 'Građ-promet' iz Doboja i također član SDS-a, stranke koja je od 1992. godine neprekidno na vlasti u tom gradu. 'Građ-promet' izvodio je radove na izgradnji najatraktivnijih objekata u Doboju i redovito bez zapreka dobivao sve potrebne dozvole za to od općinskih vlasti.

Za sada nema naznaka o motivima ubojstva no predsjednik SDS-a Mladen Bosić ipak je odmah doputovao u Doboj i tamo izjavio kako je ovo još jedan dokaz opće nesigurnosti koja vlada u Republici Srpskoj za što je optužio aktualnu entitetsku vlast predvođenu premijerom Miloradom Dodikom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene