Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok za majku

FOTO U dječjoj hrani pronašla oštricu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lanac trgovina u Australiji povukao je s polica tisuće paketa hrane nakon što je u jednom njihovom pakiranju majka pronašla oštricu.

Majka Danni McLean pripremala je obrok za svoju kćer Willow kada je u jednom pakiranju 'organske hrane' otkrila 2 centimetra veliku oštircu. Fotografiju prizora koji ju je šokirao objavila je na Facebooku, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe" Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

Lanac trgovina odmah je povukao tu vrstu dječje hrane sa svojih polica i roditeljima izdao upozorenje da tu vrstu hrane vrate.

Direktori trgovine odmah su otvorili istragu o tome kako se tako oštar predmet mogao naći u dječjoj hrani.

'Iskreno se ispričavamo potrošačici što je nismo informirali o istrazi nakon što nas je nazvala u srijedu. Cijenimo njezinu brigu i danas smo joj dali nove informacije.

FBI digao uzbunu oko lutke sa skrivenom kamerom

'Sva hrana ovog tipa pakiranja prolazi kroz rendgen prije nego napusti tvornicu i nakon razgovora s proizvođačem odbacujemo mogućnost postojanja pogreške s njihove strane. Naša početna istraga pokazuje da proizvod nije pokvaren što ukazuje da je oštrica u pakiranje ušla kratko prije nego ju je potrošačica pronašla.

Nastavit ćemo svoju istragu kako bismo otrkili što se točno dogodilo, ali vjerujemo da je ovo izolirani slučaj.

Kao mjeru opreza opozvali smo proizvod s polica odmah nakon što nas je o nepravilnosti izvijestila potrošačica', zaljučuju u priopćenju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene