Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U tijeku potraga

Misteriozan nestanak tinejdžerice Katarine, izgubio joj se svaki trag u Chicagu: "Nikad nije odlazila od kuće, a da se ne javi"

Nestala Katarina Stambolić
Nestala Katarina Stambolić Foto: Screenshot/Twitter
Obitelj, policija i prijatelji tragaju za Katarinom Stambolić, 15-godišnjakinjom iz Srbije kojoj se zadnji trag gubi prije 20 dana u Chicagu. Njezine fotografije preplavile su društvene mreže, a u potragu se uključila i lokalna zajednica.

Katarina Stambolić je 15-godišnja djevojčica koja je 10. srpnja misteriozno nestala, a posljednji je put viđena u Oak Lawnu u Chicagu.

Obitelj je zabrinuta zbog njezina nestanka jer Katarina, kako navode, nikad nije odlazila od kuće, a da se ne javi i ništa što se dogodilo u danima prije njezina nestanka nije ukazivalo na to da bi moglo doći do njezina nestanka.

Pročitajte i ovo Cessna, ilustracija Dvoje ozlijeđenih Nesreća u Zračnoj luci Sinj! Avion izletio s piste, udario u stablo: Pilot i kopilot izvan životne opasnosti

Informacija o njezinu nestanku objavljena je na društvenim mrežama.

 

Policija u Chicagu pokrenula je službenu istragu njezina nestanka, piše Nova.rs.

Pročitajte i ovo Brod Fremantle Highway Fremantle Highway Počelo tegljenje broda na kojem je izgorjelo gotovo tri tisuće automobila: Operacija procijenjena na 14 sati

Pretražen je dio grada u kojem je živjela, a građani su zamoljeni da jave bilo koju informaciju koja bi bila korisna za pronalazak Katarine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene