Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povraćao sedam dana

U bureku zagrizao guštera!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beograđanin je pronašao guštera u bureku kojeg je kupio u pekarni.

Osjećaj je bio, kaže 31-godišnjak, toliko odvratan daje sedam dana povraćao, a burek više nikada u životu neće okusiti, iako mu je bio omiljena hrana, pišu Nezavisne novine,

Pročitajte i ovo Aleksandar Šapić neobična izjava Gradonačelnika Beograda: "Trebamo jednom za svagda završiti s Titom i vratiti ga u Kumrovec" Ilustracija Otkrila inspekcija Skandal u BiH, šokantna analiza! Prodavali burek s junetinom, a u njemu ustvari bilo nešto sasvim drugo

Muškarac je prije desetak dana s kolegom doručkovao u pekarni, a s komadom bureka s mesom zagrizao je i guštera. 'Kolega i ja svratili smo na doručak. Jeli smo ispred nekog ogledala u pekarni.U jednom trenutku, čuo sam da je nešto kvrcnulo kada sam zagrizao i vidio da mi nešto crno viri iz usta. Kada sam ispljunio, imao sam što vidjeti. U trenutku mi se smučilo, izašao sam van i počeo povraćati', ispričao je.

>> Gušter popapao jezik?

'Sedam dana sam povraćao od tog bureka. Ne moram ni govoriti da burek više nikada u životu neću okusiti, a obožavao sam ga. To se zaista ne može zaboraviti, samo sam jednom prije toga jeo u toj pekarni i burek im je stvarnodobar. No, ovo je bilo strašno', dodao je.

Muškarac je rekao kako su mu svjedoci ovog nemilog događaja  uz prijatelja i dvije radnice u pekarni. Slučaj je prijavio poljoprivrednoj inspekciji. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene